Fotokalender > Chokoladejulekalender
Julekalender m. 25 billeder

Julekalender med 25 billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke.
fra 79,00 kr*

Chokoladejulekalender 2020 – køb den hos Bog & idé fotoservice


Julen banker på døren! Nå ja måske ikke helt endnu, men det varer ikke længe, og tiden går jo som bekendt hurtigt. En meget vigtig ting du skal huske at have på plads inden 1. december er årets julekalender. Har du købt den? Eller så se her, hvad du kan lave hos Bog og ide fotoservice.

Julekalendere med chokolade og dine egne billeder på


Lav selv årets julekalender! Og tag det roligt, du skal hverken i gang med saks og papir eller med at tegne og male. Derimod skal du tage et kig på vores julekalendere, som du selv kan designe online. Se her hvad du kan:

• Vælg mellem 4 forskellige varianter af julekalendere

• Vi har julekalendere med chokolade eller julekalendere med billeder bag lågerne

• På hver variant kan du få trykt dit eget billede på forsiden

• Design selv julekalenderen ved at sætte billeder og evt. lidt tekst på. Pynt med lidt julesne, rammer og skygger eller anden clip art

• Flere af varianterne findes i forskellige størrelser og i 2 formater


Dermed kan du både bestille chokoladejulekalendere både til dem med en sød tand og til dem, der gerne vil mindes om årets højdepunkter i form af søde og sjove billeder bag julekalenderens låger. Og når du selv har designet julekalenderen og pyntet med billeder, du selv har taget, er det jo nærmest hjemmelavede julekalendere, familien bliver præsenteret for i år.


4 forskellige julekalendere


Find den variant der passer til dine børn, til din bedre halvdel, din veninde eller… Hvem har fortjent lidt ekstra forkælelse i år?

Vælg mellem følgende typer af julekalendere:


• En chokoladejulekalender, der er selvskrevet til at blive børnenes favorit, er vores julekalender med kinder® chokolade. Kinder® kender alle børn jo for deres søde og sjove overraskelser og lækre chokolade, og det er også det, de får med en kinder® julekalender: 3 forskellige typer kinder® chokolade overraskelser hver decembermorgen. Denne julekalender er et sikkert hit til den lille slikmund. Og måske også til den store slikmund?        

• Til den store slikmund har vi ellers et fint alternativ her i form af vores chokoladejulekalender med Ferrero Rocher praliner. Julekalenderen med et flot, personligt billede på og de velkendte, sprøde og lækre kugler inden i skal nok falde i god jord hos, for eksempel, din bedre halvdel, din gode veninde eller dine store børn.

• Kender du én, der har fortjent en flot julekalender, men som gerne vil holde den slanke linje? Eller som ikke er helt så pjattet med søde sager men gerne vi have en julekalender? Forær ham eller hende vores populære og sjove julekalender med billeder i stedet for chokolade bag lågerne. I denne variant dukker et sødt, sjovt eller flot billede op, når lågen åbnes, så årets pletskud eller begivenheder kan opleves én gang til. Et nyt fotominde hver dag kan få smilet frem hos enhver!

• Vi du hellere selv finde på noget at overraske dine børn eller familien med på de kolde og mørke decembermorgener? Så tag et kig på vores fyld selv julekalender. Her får du en flot julekalender med dit yndlingsmotiv påtrykt og med 24 tomme rum bag lågerne. Så er det bare med at komme afsted ud og finde små søde og sjove overraskelser, du selv kan fylde i kalenderen. Denne julekalender er god til ungerne, der gerne vil have forskellige slags slik i deres julekalender, men den er også god til teenageren, der gerne vil have små cremer, mini parfumer eller en 100-kronerseddel. Den duer også til din bedre halvdel: Fyld rummene med hobbytilbehør, en biografbillet og lækre lakridser. Ja selv din bedste ven Fido vil elske denne julekalender med forskellige hundekiks i rummene. Husk at stille julekalenderen et sted, hvor Fido ikke selv kan nå den!


Chokoladekalendere til hele familien!


Som du kan se, kan du her hos Bog & idé fotoservice bestille julekalendere til store og små på både 2 og 4 ben. Lav den variant du tror, modtageren vil synes bedst om og bestil den via vores gratis bestillingssoftware, direkte her på siden eller i vores app og glæd dig til at modtage den sødeste og mest personlige julekalender.
Er du også på udkig efter personlige julegaver med dine egen fotos på? Så se vores store udvalg af fotogaver til hele familien, som du laver på samme nemme måde som med vores julekalendere.

God fornøjelse og rigtig glædelig jul!
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.