CEWE FOTOBOG > Formater

CEWE FOTOBOG - Se vores udvalg af formater

CEWE FOTOBOG
Formater
STOR

STOR

CEWE FOTOBOG stor er vores kunders favorit. Måske er det fordi, at du kan vælge mellem fem papirkvaliteter såsom f.eks. digitaltryk højglans.
fra 199,95 kr*
STOR PANORAMA

STOR PANORAMA

Vores CEWE FOTOBOG stor fås også i tværformat. Skal dine skønneste feriefotos eller landskabsmotiver komme til deres ret, er dette det perfekte format for dig.
fra 199,00 kr*
XL

XL

CEWE FOTOBOG XL i formatet på 30 x 30 cm vil på grund af sin kvadratiske form gøre enhver misundelig. Glæd dig til at se dine fotos stråle!
fra 399,95 kr*
XXL

XXL

Dine vigtigste begivenheder fortjener at blive foreviget på smukkeste vis. Med en CEWE FOTOBOG XXL er du sikker på at dine bedste billeder bliver præsenteret på en unik måde.
fra 599,00 kr*
XXL PANORAMA

XXL PANORAMA

Vores CEWE FOTOBOG XXL findes også i panoramaformat, så de usædvanlige øjeblikke fra dit liv forbliver mindeværdige.

fra 499,00 kr*
KVADRATISK

KVADRATISK

Giver plads til at du kan udfolde din kreativitetog er samtidig praktisk at have med i håndtasken: Forelsk dig i det kvadratiske format på 21 x 21 cm.
fra 199,95 kr*
KOMPAKT PANORAMA

KOMPAKT PANORAMA

Størrelse: ca. 19 x 15 cm. Vores ønske: At give dig plads til at designe, så dine fantastiske fotos kommer til at se helt ekstraordinære ud.
fra 99,95 kr*
LILLE

LILLE

Smart format: Vores CEWE FOTOBOG lille passer med sine 14 x 13 cm i enhver håndtaske, så du altid er klar til at vise den til dine familiemedlemmer og venner.
fra 89,95 kr*
MINI

MINI

Fra børnefødselsdage til familieudflugter: Med sit praktiske tværformat er CEWE FOTOBOG mini perfekt til dine yndlingsfotos.
fra 80,95 kr*

Kids

Babybogen fra CEWE måler 14 x 14 cm og har 22 sider. Dit barn kan trygt bladre med bogens tykke sider – og samtidig se på fine fotos af sig selv og familien.
174,00 kr*
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.