Billeder

Fremkaldelse af billeder hos Bog & Idé Fotoservice 

Se vores mange fotoprodukter

BILLEDFREMKALDELSE

BILLEDFREMKALDELSE

Hvad enten det er standard- eller luksuskvalitet: Vi trykker dine billeder på det bedste fotopapir. Glæd dig til den højeste farveglans, levetid og lysægthed.
fra 0,95 kr*
FOTOSÆT

FOTOSÆT

Til ansøgninger, et personligt album, som gave eller til tegnebogen: CEWE Fotosæt giver dig altid mulighed for at have et foto ved hånden i enhver situation.
fra 15,00 kr*
Forstørrelser på fotopapir

Forstørrelser på fotopapir

Vægdekoration med højglans fotopapir. Til de smukkeste øjeblikke i livet. Fås i 4 forskellige formater.
fra 14,95 kr*
BILLEDE BAG AKRYLGLAS

BILLEDE BAG AKRYLGLAS

Opdag den specielle glans og forbløffende farvedybde med akrylglas. Dit yndlingsfoto i de klassiske formater 10 x 15 og 13 x 18 cm i en ny dimension.

fra 104,00 kr*
Retro prints

RETRO PRINTS

Vintage- og retrodesigns er in. Vores retro prints er udformet i denne stil og bliver derfor det ultimative blikfang i hjemmet.
fra 134,00 kr*
FOTOKLISTERMÆRKER

FOTOKLISTERMÆRKER

Miniklistermærker, som kan bruges overalt: For eksempel når du vil sende en særlig hilsen til dine nærmeste eller sætte dit billede på kortet i stedet for dit navn.

fra 30,00 kr*
MAGNETBILLEDER

MAGNETBILLEDER

De praktiske små hjælpere i hverdagen: Til fastgørelse af noter og postkort, som flot udsmykning på køleskabet eller magnettavlen - de er gode til ethvert formål.
fra 49,00 kr*
I dag er det så nemt at tage billeder. Vi gør det hele tiden og alle steder! Er du også glad for fotos, der foreviger de sjove og specielle øjeblikke? I så fald har du formentlig masser af billeder lagret på din computer, telefon eller kamera. Billederne bliver dog hurtigt glemt, når de bare ligger på harddisken.

Få i stedet fremkaldt dine billeder og sæt dem eksempelvis ind i et smukt fotoalbum, som du kan kigge i så tit. Du kan også få dem hængt op på væggen i en ramme, så alle kan se dem. Se f.eks. vores store udvalg af flotte plakater og fotolærreder her.

Så nemt er det at bestille

Hos Bog&Ide kan du få fremkaldt dine billeder lige som du ønsker og som svarer til dit behov. Vi anbefaler, at du bestiller via vores gratis bestillingssoftware, som giver dig mulighed for at optimere og redigere hvert billede, du sender til os. Sådan kan du endelig nemt slippe for f.eks. røde øjne.

Du kan også bestille ved at følge disse nemme trin:

1. Saml gerne de billeder som skal fremkaldes i en mappe på din computer
2. Gå ind på ”Fremkald digitale billeder” og tryk på ”Bestil her”. Du kommer herefter ind på en ny side, hvor du kan oploade dine fotos.
3. Vælg papirkvalitet, billedoptimering og format for at sikre, at du får lige det, du ønsker.
4. Når du er tilfreds med resultatet, er du klar til at afgive ordren.
5. Dine fotos bliver fremstillet i løbet af 2-5 arbejdsdage, hvorefter du får dem tilsendt direkte med posten.

Valgmuligheder ved bestilling af billeder

Der er mange muligheder når du bestiller af fremkaldelse af billeder. Du kan vælge mellem standard- eller luksuspapir, der giver ekstra dybde og kvalitet til dine fotos. Bestiller du fotos på luksuspapir, får du ikke kun dato og filnavn på bagsiden af hvert billede, men også et gratis indeks over dine billeder, tilsendt sammen med ordren.

Billeder kan derudover fremkaldes i en række størrelser og formater: 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 11 x 17 cm, 13 x 18 cm, 15 x 20 cm og 20 x 30 cm.
Normalt er billedformatet afhængigt af dit kameras indstillinger. Du kan dog nemt ændre på sideforholdene af dine billeder ved at bruge vores gratis bestillingssoftware. Kan du lide billeder med kant? Hos os kan du endda vælge mellem forskellige farver til billedkanten.

Uanset hvilken kvalitet eller hvilket format du vælger, får du dine fotos trykt på kvalitetsfotopapir, som garanterer at du vil kunne nyde dem i lang tid uden at billedkvaliteten falmer.
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.